Варення зі слив на зиму: смажу на сковороді, результат перевершив усі мої очікування, інакше вже й не хочеться

Сьогодні смажу на сковороді варення на зиму, результат перевершив усі мої очікування, по-іншому вже й не хочеться закривати. Чого тільки вартий смак і аромат домашнього варення, відкриваємо баночку та насолоджуємося смачним десертом.

Інгредієнти:

Кількість вказана для однієї банки об’ємом 1 літр.

  • Сливи – 1 кг
  • Цукор – 500 грам
  • Лимонна кислота – 1/3 ч. ложки

Приготування:

Сливи мию, видаляю кісточки.

Нарізаю шматочками, викладаю сливи у сковороду.

Додаю цукровий пісок, все ретельно перемішую.

Доводжу до кипіння, і як тільки починає кипіти вогонь зменшую до мінімального та смажу періодично помішуючи 30 хвилин, пд час готування знімаю пінку.

Наприкінці смаження додаю лимонну кислоту.

Готове гаряче варення відправляю в чисту стерилізовану банку, закручую кришкою, ставлю до повного охолодження та прибираю у підвал на зберігання.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Якщо сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Поделиться:

Оставьте комментарий